Com funciona

Sencill y fácil de completar, registrar-te en el PROGRAMA GAP et resultará divertit y podrás coneixer noves formes de realitzar activitats cotidianes d´una forma més saludable y sostenible, reduïnt les teves despeses domèstiques

 

Com funciona

El PROGRAMA GAP consisteix a desenvolupar a la llar una sèrie de recomanacions que et proposem. Se centra en 4 temes (compra i gestió de residus domèstics, energia, aigua i mobilitat) i per a cadascun s’expliquen 6 senzilles propostes.

Per exemple, sabies que si canvies una sola bombeta de casa teva per una de baix consum, cada any estalviaries 115 kWh? Si a les 180.000 llars que participaran en aquesta iniciativa féssim el mateix, no sols disminuiríem les emissions de CO2 en gairebé 8.000 tones, sinó que, a més a més, estalviaríem prop de dos milions d’euros a l’any!

En total són 24 propostes i cada tres setmanes podràs accedir a un nou tema, no estem demanant un esforç gaire gran! Volem que el màxim nombre de llars s’hi apuntin per intentar superar la xifra de 180.000 participants.

Per saber quant hem canviat, demanem també que ens enviïs els resultats dels teus esforços emplenant uns qüestionaris ben senzills. Això ens ajudarà a calcular el benefici del projecte per al nostre medi ambient.

Copyright 2009 Plan de Acción Global | TERMES D'ÚS
Logotipo del Ministerio Industria Logotipo del Plan Avanza   Lifelong Learning Programme. 
El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea
This project has been funded with support from the European Commission Este proyecto ha sido financiado
con el apoyo de la Comisión Europea