Preguntes freqüents

En aquest apartat pots cercar la solució a alguns dubtes que ens han plantejat altres participants, però si vols fer-nos directament alguna pregunta no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

 

Per què s’ha llançat el PROGRAMA GAP?

Amb l’ajuda del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, hem llançat aquesta iniciativa perquè creiem que cal que a la societat es produeixi un canvi cap a estils de vida sostenibles que tinguin en compte l’equilibri del nostre planeta. No podem continuar consumint els recursos sense pensar en els efectes que tindrà aquest malbaratament en el futur. Una societat moderna ha de tenir també uns hàbits que permetin equilibrar l’increment de la qualitat de vida amb el respecte al medi ambient, la justícia social i la solidaritat. En les experiències que s’han desenvolupat en tots els països, la realització del PROGRAMA GAP ha servit perquè milers de llars treballin per millorar el planeta.

És difícil seguir i completar el programa GAP?

En una paraula, no! S’ofereixen uns consells per fer a casa que són molt senzills. Per exemple, sabies que deixar el teu aparell de televisió en mode “stand by” suposa el 10% del seu consum total d’electricitat? Simplement apagant el botó aconsegueixes el següent: estalviar en les teves factures elèctriques, allargar la vida del televisor, reduir el consum elèctric, reduir les emissions de les centrals tèrmiques, etc. Un senzill acte, si es multiplica per milers de llars, té un impacte molt significatiu. .

Quant de temps m’implicarà?

No et portarà gaire temps. Et demanarem emplenar un petit qüestionari que trigaràs menys de 5 minuts a completar. Fer les 6 propostes cada mes no implica gaire temps.

Què passarà quan completi el PROGRAMA GAP?

T’enviarem un certificat que podràs descarregar-te des de la teva pàgina personal.

Què passa si començo el programa GAP i no l’acabo?

Ens agradaria que el seguissis durant tot el període. Si no vols fer alguna de les accions, no passa res. Però com ja saps: per poder canviar una mica cal fer un petit esforç.

Com puc assabentar-me dels resultats?

Tindràs una pàgina personal i hem dissenyat uns gràfics molt interessants en què podràs comparar el teu esforç amb el d’altres llars. A més a més, els resultats globals del projecte s’anunciaran en els mitjans i sempre els pots trobar en aquest lloc web.

Copyright 2009 Plan de Acción Global | TERMES D'ÚS
Logotipo del Ministerio Industria Logotipo del Plan Avanza   Lifelong Learning Programme. 
El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea
This project has been funded with support from the European Commission Este proyecto ha sido financiado
con el apoyo de la Comisión Europea