Què es PROGRAMA GAP

Cada dia hi ha més persones que prenen mesures per disminuir el seu consum d’energia, utilitzen més el transport públic o la bicicleta, es preocupen per no malgastar l’aigua i es consciencien de la necessitat de modificar els seus hàbits de compra i alimentació. Tot això suposa un benefici per a les seves butxaques, la seva salut i la del planeta.

Llars que han realitzat el PROGRAMA GAP

Per a la correcta visualització d´aquest contingut és necessari tenir instal.lat el visualitzador de FLash i Javascript.

Si no pot veure aquesta secció, premi aqui per a instal.lar gratuitament el visualitzador o habiliti el Javascript del seu navegador..

Continguts de la pelicula Flash:

Testimoni d´una llar parcipant en el programa que explica com, al deixar de comprar fruites i verdures en safates de plàstic, ha estalviat diners i ha deixat de produïr residus plàstics

Beneficis per a la teva llar i per el planeta

Si t´apuntes al PROGRAMA GAP tindrás una pàgina personal a la que podrás descarregar-te cuatre manuals amb propostes d´accions sobre com estalviar energia i aigua, el que pots fer per a millorar els teus hábits de transport y quines són les compres més sostenibles. Podrás veure els resultats que obtinguis amb aquestes accions y l´estalvi que signifiquen en litres d´aigua, kWh y kilograms de CO2 que deixes d´emetre a la atmòsfera… y a més, l´estalvi econòmic que obtendrás. Tot això amb poc esforç.

 

 

Imagen de un mapa mundi con los países en los que está presente GAP

Països on està funcionant el programa GAP

PROGRAMA GAP és una iniciativa que es desenvolupa en 20 països i en la qual han participat ja més de 500.000 llars arreu del món.

» Bielorússia.
» Bèlgica.
» Corea.
» Espanya.
» Estats Units.
» Finlàndia.
» Gran Bretanya.

» Holanda.
» Islàndia.
» Índia.
» Irlanda.
» Kenya.
» Letònia.
» Nepal.

» Noruega.
» Polònia.
» Rússia.
» Suècia.
» Ucraïna.
» Vietnam.

Copyright 2009 Plan de Acción Global | TERMES D'ÚS
Logotipo del Ministerio Industria Logotipo del Plan Avanza   Lifelong Learning Programme. 
El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea
This project has been funded with support from the European Commission Este proyecto ha sido financiado
con el apoyo de la Comisión Europea